Sandblæsning

Sandblæsning bruges til at rense stålkonstruktioner, ved at blæse med det miljøvenlige sand, korund.

En af de bedste rensningsmetoder

Sandblæsning er en af de bedste rensningsmetoder til at fjerne rust, glødeskaller og gammel maling. Ved brug af denne metode, får man en ren og perfekt overflade at male på. Sandblæsning anvendes ved bl.a. afrensning af stålkonstruktioner.

Sandblæsning sandblæseri startes op Speed Color 1024
Speed Color Industrilakering 05 1000

Metode

Sandblæsning bruges til at rense stålkonstruktioner, ved at blæse med stålsand eller korund. Hos Speed Color blæser vi med Korund, hvilket er et miljøvenligt sand, som er sikkert at bruge, både for det indvendige og udvendigt miljø. Dette sand kommer under et tryk, hvori det blæser stålet eller aluminiummet rent.

Der er forskellig rensningsgrader af sandblæsning, hvilket vi aftaler i samarbejde med kunden. Det kan være alt fra fint til grov, i form af sandsvirpning til renblæsning. Hos Speed Color sørger vi for, at få afdækket de ønskede overflader som pasninger, gevind og behandlede overflader inden sandblæsningen.

 

Metallisering

En af vores andre services er metallisering, som kan anvendes efter sandblæsning. Metallisering er en ekstrem stærk korrosionsbeskyttelse til stål. Læs mere om Metallisering her.

Vil du vide hvad vi kan gøre for dig?

Kontakt os i dag for yderligere information

Få kompetent rådgivning

Speed Color A/S

Vi har mere end 40 års erfaring og er specialister i industrilakering, fin industrilakering, metallisering og sandblæsning til både privat og erhverv.

Speed Color Industrilakering 03 1920

Adresse

Speed Color A/S
Hjaltesvej 6
8960 Randers SØ - Kristrup

Telefon

+45 86 41 11 44

Åbningstider

Mandag – torsdag: 7.00 – 15.00
Fredag: 7.00 - 13.00

CVR-nr

27985920